måndag 14 september 2009

I {heart} Pink paislee

De utlovade korten, ett med det blå till Amber road-papprena (blev inte bra på bild men i verkligheten - Yum!) som är gjort efter förra veckans skiss på 2sketches4you som jag inte hann få in denna vecka heller, ny vecka nu igen och härliga skisser HÄR

Jag har också gjort mitt första shaker-kort! KUL! Det blir fler sådana defnitivt! Här har jag använt Pink paislee's Twilight serie och det fina Tingtura-hjärtat. Så härligt svart och lila!

Efter jag hade stämplat mistade jag och använde lite svart glitter, en nypa guldstjärnor fick följa med in för den rätta skakeffekten:

Nu har jag nya planer - funderar på en kalender till stora killen med de här mörka papprena med lite dödskallar och spöklik känsla. Halloweenfärger är så läckert; det svart med lila, orange och grönt! trist att halloween inte är så stort här, kanske får man ha sig en Halloween-middag eller nåt! :D

2 kommentarer:

  1. SNYGGA!! Den är stämpeln har jag ju också, måste använda den oftare, är ju så himla snygg!!
    ja klart du ska med på loppis. Är jätte(vektligen JÄTTE)stor varje söndag ute på värmdö hela sommare. Bakluckeloppis med ALLT. Det håller på ända till oktober tror jag, men vet inte hur stort det är nu på hösten.
    Kram på dig! Snygg ny bild förresten!!

    SvaraRadera
  2. wow vilka underbara kort alltså!! Det första blev dock min stora favorit!

    SvaraRadera