söndag 6 september 2009

Ett par tre utmaningar!

Det finns otroligt massa roliga veckoutmaningar på diverse bloggar och en hel massa blogpartyn och utmaningar på forum som jag blir så totalt inspirerad av och idéerna bara kommer - har säkert 3-4 grejer på gång i huvudet precis just nu.


Point blank period är en precis nystartad utmaningsblogg men helt otroligt fria och härliga utmaningar varje månad och här är min LO till den:

Man skulle försöka få fram vad som håller en tillbaka från att vara den man vill vara eller om man har kommit vidare vad som hjälpt en dit. Min LO handlar om att jag har gått igenom en hel del på min resa till idag och har en mycket klar uppfattning om vad jag beundrar hos andra och vad/hur jag vill vara och hur jag är för en delen, därför titeln "ready to be the one I admire". I övrigt skulle man har klara färger och något blått, dessutom skulle man utveckla sin mest dominerande färg, knappar eller band och bling och svart-vitt foto, allt detta på A4-format eller art journal-size (vad är det?! *skratt*), något att ta reda på!!

Nästa LO är en snabbscrappad! Go me~ igen! Tog kanske 30 min, ingen riktig koll på klockan men fort för att vara jag! Till veckoskissen på 52sketches...52weeks som har ett mysigt forum och man kan kika runt på deras tidigare skisser och få massor av inspiration.

Och så en skiss från 2sketches4you, som jag uppenbarligen hade tänkt fel då deadline var igår...jag får väl haka på nästa vecka istället!

Här är min tolkning:

Upptäckte precis att jag bara har använt olika Pink paislee papper!! Det var verkligen inte min tanke! Men bevisar väl bara hur mycket jag gillar ALLA deras papper, i veckan (eller nästa) väntar jag ett paket från underbara My scrapbook Nook fullmatat med Pink paislees nya Amber road och Twilight-serier!
Jo då, jag har blivit mycket piggare nu (bara otroligt snorig och en hemsk hosta) men nu ligger min sambo och äldste sonen med feber och ont i halsen! Lillkillen hade ont i örat och nu rinner det (har plaströr så det är ok) men det ser inte bra ut, öronläkaren för honom imorrn, den enda som är frisk är mellantjejen men hon bor ju hos oss varannan vecka och kom i fredags så om ett par dar är det väl kört där också!

Hoppas ni får vara friska!

4 kommentarer:

 1. Du fullkommligt sprutar av ideer och skapelser som en kanon..Du är på toppen av berget,girl!!Jag bara älskar allt du gör och är glad över att du mår bättre!!KrAmEn

  SvaraRadera
 2. the black is sooo striking! Love the way you interpreted the sketch.
  thanks for playing
  :) Kazan

  SvaraRadera
 3. Oh I löööv allt, speciellt den första. Himmel vilka fina ögon du har :)

  SvaraRadera
 4. Såg du har en tjej oxå, hur gammal är hon? Vad hittar du på för kort till en tjej i 7 års åldern? Vore kul med dina ideer, du har verkligen jättefina kort! =)
  Hälsningar
  Maria

  SvaraRadera