lördag 26 september 2009

LO, kort och mer..

Först ut idag är ett kort till 2s4u som alltid har helt underbara kortskisser. Jag vet att det har blivit mycket skisser senaste tiden men det får igång mig på ett helt underbart sätt, det är bara att plocka fram mina älsklingspapper, som här lite OA och Sassafras, och köra på!


Jag har ju massor av papper kvar av the Nooks september kit och jag hittade en underbar bild från i somras på min älskling som passade så fint i färg och stämning.


En hel massa kladdande fritt efter en skiss hos 52sketches52weeks. Titeln är från "vår" låt med Shirley Clamp: Min kärlek, det var precis efter Melodifestivalen då, för fem år sedan, som vi träffades och texten var så passande för oss så den blev liksom vår låt :D

Lite närbilder bjuder jag på idag, det enda som inte är från kitet är faktiskt blommorna, Cherry blossom-kvisten var ju iofs från kitet:


Både akrylfärg och mist har jag lekt med för att få en bakgrund, det röda är så snyggt mot det grågröna i pappret.


Sedan måste jag bara puffa för Magda's scrapfeber som började idag och håller på en hel månad!! Jag köpte paketet på en gång och har längtat efter att få börja använda det, här är lite smakprov:

och ett till:


Jag har gjort en av de 12 utmaningarna plus att extra utmaningar kommer under månaden och stämningen på forumet är som alltid mysig och inspirerande! Det går att köpa paketet under hela tiden febern håller på och det är så mycket godsaker i och är verkligen prisvärt!

Nu blir the The Reader - gillar verkligen Kate Winslet och hon fick visst en Oscar för den här rollen? Kanske orkar jag scrappa lite mer till Magdas utmaningar senare ikväll!


Hoppas ni har en fin lördagskväll!

5 kommentarer:

 1. Darling! I love your blog header too! Thanks for playing at 2S4Y!
  Laura

  SvaraRadera
 2. Oj så snygga alster! Gillar LOn skarpt!! =D

  Kram
  Malin

  SvaraRadera
 3. such gorgeous projects!! love, love, love them!

  SvaraRadera
 4. Tack för din kommentar i min blog - klart du får lifta. Jag fick köpa 3 ark för att få ihop det (tur de är så billiga) men det finns många stickers kvar på de tre arken, bara vissa bokstäver tog slut :)
  Jag måste dock varna att det var ganska jobbigt, det är nämligen så att det inte finns alla bokstäver i alla färger !!!! så man fick tänka varje ord minst 2 gånger, först för att se om det fanns i den färgen man ville ha, och sedan när man satte det på layouten PUH.

  SvaraRadera
 5. jättefin LO! tyckte verkligen om färgerna!

  SvaraRadera