fredag 11 februari 2011

V 6

Oj, va veckorna går! Fredag igen och den här veckan har varit både upp och ner, vi är väl inte riktigt friska men på den ljusa sidan har det varit avslut på en kurs som jag gått genom jobbet, det har fört med sig en massa tankar och funderingar kring vad jag ska göra med min framtid och min karriär därför fick veckans layout handla om just det:


(min kamera har fått fnatt och vill inte föra över bilder till datorn så nu använder jag en 6 år gammal digitalkamera som är uuuusel - därav de suddiga bilderna, sorry!)

 Lite klipparbete! Webster's papper BEEEER ju om att bli klippta i! Satte lite 3D-kuddar bakom. Här bjuder jag på min journaling också:


Fotot är från mitt skrivbord på jobbet och är taget med hipstamatic-appen på min Iphone, blir superläckra bilder, som här där ljuset är lite speciellt! Blir fler såna bilder under veckan :)

TGIF hörrni!!! Vad har ni för er i helgen då? 


3 kommentarer:

 1. Oj, oj vad läcker den är! Jag har tittat på den jättelänge nu. Jag gillar den massor, jag gillar upplägget, din text, både dagboksformen och hur det blev rent stilmässigt, och färgerna.

  Min helg blir lugn, scrap och film är planen. Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag gillar den också!!! Ovanliga och mustiga färger som man inte ser så ofta!

  I övrigt ska jag dekorera några ljus som jag har gjort så att de blir "gå-bort-klara" små presenter!

  Ha det!

  Charlotta / La Vikinga

  SvaraRadera
 3. Underbar layout!!!

  Får massor med inspiration av dina alster. Älskar det lilla minialbumet också!

  Stort Grattis till din nya DT plats!
  Kram

  SvaraRadera