söndag 28 juni 2009

De sista...

...bidragen till Svensk scrapbookings midsommarcrop som slutar om mindre än 2 timmar! Den här har jag gjort efter Morfens skiss som jag gillade supermycket, jag klippte till lite roliga kanter på papprena óch klippte ut J och klistrade på en journalinglapp (det var en massa BEN precis bakom hans huvud :p)

Den här snabbscrappade jag precis under en timme! Ja, det är snabbt för att vara jag!! Jag gillar verkligen det här kortet på min äldsta son - han é cool! (Lo'n gjord efter Dilorf's skiss)

Korten är lite halvdana, fota utomhus i skymning ger ju häftiga kort men att fota inomhus utan blixt ...ja, hmm.
~~~~~~~~VILKET HÄRLIGT VÄDER!!!!~~~~~~
~~~~Jag älskar verkligen sommaren!~~~~
Jag jobbar en vecka till innan fyra veckors semester och det känns ju så där i den här värmen, det blir ner med persiennerna och på med fläkten på kontoret, men på den ljusa sidan så jobbar jag bara 75% och tänker inte sitta en minut längre än till 14 på dagarna sen blir det beachen!!
Ha det bra!

1 kommentar:

  1. tack, tack, tack, T-A-C-K!!! Du vet känslan när man kommer hem efter att ha varit borta ett bra tag o på golvet väntar en hööög med post att gå igenom.. man sitter där bredvid pappersinsamlingen där det mesta hamnar.. o sen plötsligt ser man ett kuvert som man bokstavligt sliter sönder för att komma till innehållet! Ojojoj.. såååå fint! Älskar kortet! O dina ord vännen - de värmer djuuupt ner i själen där inte ens den här galna solen når! :-D

    Vad mycket fint du har gjort under tiden jag har varit borta!!! Fantastiska alster! O dina kort - wow! Gillar speciellt bil-kortet! Så coolt! Vi hade en folkabuss under studietiden.. en gul sådan med surfarmönster på.. två små soffor o ett bord med hål för ölburkar hade den.. ojoj.. det var tider det ;-) ditt kort får mig att minnas o le!

    Kram på dig tjejen!

    SvaraRadera