måndag 1 juni 2009

Vintage-bidrag

Vintage? Naah.. inte riktigt men gjord efter Pernilla r's superbra tutorial i Magda's forum, detta är mitt bidrag tack vare Linda/Knorrigts kommentar: strunta i vad som passar, Tack Linda!

6 kommentarer:

 1. De där papperna känner jag igen! :) Så snygg din LO! Håller med om att det är kul att se när andra har scrappat med samma papper som en själv har gjort.

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för dina gulliga ord i min blogg =).. Å denna vintage vart hur läcker som helst!! För mig är vintage lika gärna lite retro... behöver ju inte vara vintage romantiskt... bara att det är "gammalt".. Å sassa rass papprena är ju lite 70-tal tycker jag =)

  Kram Maja

  SvaraRadera
 3. Hej Nenne! Kul att du hittade till mig! Jag fnissar lite for mig sjalv for sa mycket som jag gnaller pa bloggen sa skulle man kunna tro att jag har trillingar :D. Men jag hara som tur ar, bara tvillingar och en 3-aring! Men vi kanner allt du skrev... lycka, fortvivlan, forundran etc. Tack for dina fina ord, jag blir sa glad nar folk skriver nagra rader!
  Pappret pa min LO ar av Basic Grey, serien Granola, och heter wholesome. Jag tycker ocksa att det ar fint och passar till mycket! Jag har bara ett kvar... kanske skulle man bestalla mer...
  Skapargladje och sommarsol till dig onskar
  Reija

  SvaraRadera
 4. Tack :) Vad glad jag blir!
  Ja min höra är jag faktiskt jättenöjd med! IKEAs köksförvaring är det som jag har använt på väggen. Fungerar jättebra! Finns massa andra saker man kan hänga på "räckena" också, typ hyllor och liknande.
  Ser fram emot att se din "scrap-skrubb" sen! Tror det kan bli riktigt bra!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Jag har verkligen NOLL koll på det där med stilar... Det får heta vad det vill, så länge jag tycker det är snyggt! O denna var ju hur fin som helst! :-) Har själv fortafarande inte använt det prickiga Sassafras pappret, men jag klappar lite på den varje dag ;-)

  Kram på dig tjejen!

  SvaraRadera
 6. Haha ja men jag tror på den! Du har 4 väggar att ha förvaring på! Du kommer ju kunna ha allt runt dig :)
  Kram

  SvaraRadera