söndag 21 juni 2009

Hoppla pålle

En bidrag till en underbar skissutmaning på Magda's forum som gav mig helt otroligt med inspiration, samtidigt var det en utmaning med att använda 5 olika mönstrade papper och det fick inte vara fram-baksida av samma! och en overlay skulle vara med- superkul! Så här blev min tolkning av skissen:

Fem olika mönstrade papper, 2 olika sassafras, ett MME och ett little yellow bicycle och det sista är ett pink paislee som jag kombinerat med scalloped kanten från ytterligare ett papper. Sedan en härligt blommande overlay och en massa andra små utklippta detaljer, klisterruta och paper whimsies, all detta Sassafras (Älskar de där paper whimsies!) Det blev superhärlig färgkombo med gult, rött, rosa o vitt!

3 kommentarer:

 1. hej hej tjejjen...
  hihihi ja det är jag som kom på den enkla men helt fantastiskt skojjiga idén med kaos. Visst är det trevligt och otroligt härligt för självförtoendet att få en liten KAOS på posten!! :D Yiihaaa...

  Åhh tack för alla dina söta ord... blev super glá... Japp jag tror allt du får hamna på min med för här inne fast det en massor med trevligheter. Föll pladdask för din söööta Glass-LO. Men allt, färger layouter och dekorationer tilltalar mig massor.

  Grymt inspirerande, för du använder saker lite annorlunda och det älskar jag. :D

  Kraaaaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 2. FEM mönsterpapper?! Här har du tjejen som börjar svettas när det är två som ska paras ihop... Det var inte dåligt! Och så snyggt det blev!

  SvaraRadera
 3. Oh, SÅ läcker!!! :) Vilka färger och detaljer... wow!! Tack för uppmuntran och goda råd i min depp :) Haha, skrattade åt ditt råd att umgås med"...annat löst folk", såg så härligt ut i tryck. Ska jag absolut göra *big grin*

  Kramarna!!

  SvaraRadera