fredag 12 juni 2009

Liten jag...

Scraplagret har denna månad en utmaning att skapa utifrån sitt namn - det var supersvårt!!! Även om det var tillåtet med produktnamn, namn på saker, färger et c, försökte först med Nenne men hitta 3 saker på N kändes omöjligt så det fick bli Jenny istället:

J ournaling (och Jenni Bowlin-stickers oxå)
E yelets
N ål
N ät
Y ellow

Sedan kunde jag ju inte låta bli att lägga till lite mer saker men jag hoppas att det var ok!

Detalj på den dolda journalingen inuti kortet:

Tack för alla fina kommentarer, jag blir så glad! :D Dessutom behövs det för mitt otroligt självkritiska öga är så att säga aldrig nöjt! Era kommentarer gör att jag kan hitta ny inspiration och förbättra det som inte funkat så bra!

Vi hörs!

5 kommentarer:

 1. Men vad fin!! Vilken härlig bild på dig :) Jag såg också den där utmaningen. Men jag har ju världshistoriens längsta namn. Satt och försökte komma på saker på alla bokstäver. Fastnade på H för det enda jag kunde komma på var hakkors, det liksom bara poppade upp i huvudet. Känns inte som något som man kanske vill ha på en layout :P haha
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du gillar det jag gör! Och tack för att du lämnade en kommentar....blev jätteglad! Ja, Kraft är läckert! =)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Tack snälla för din söta kommentar! :) Roligt att mina ord fastnade hos dig, hihi. Tror det är vanligt att man tänker som dig att allt ska matcha - det är jag som är lite udda. :)

  Länkar gärna tillbaka till dig från min sida!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Man kunde visst inte kommentera med webadress här, men det var jag på www.knorrigt.com som skrev. :)

  SvaraRadera