måndag 15 juni 2009

KAOS!

Men titta vad jag har fått! Ett KAOS-award! (eller heter det en?!) Jag blir sååå glad och det känns helt otroligt overkligt att den som inspirerat mig och är min förebild ger ett sånt fint award till MIG! *dansar och ler* Jag är barnsligt stolt och smickrad! Får känna och tumma och undersöka hur hon gör dessa fantastiska Emmliga kort! Tack! Emma, storkramen till dig!


Så här fint skriver EmmLa till mig:
Ett KAOS-award är:
"KAOS (Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje) - En levande logga som sänds till någon man uppskattar. Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar. Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem. På dessa ska ens egen stil eller specialiteter finnas med.
Varje KAOS-award innehåller:
- Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
- Skaparens eget namn
- Storlek: 10x15cm.
Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också. På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man fysiskt kan spara och titta på. I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare. Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem."
Jag har funderat lite och de TRE kreativa tjejer jag vill skicka denna vidare till är:
Linda: Du använder starka och härliga färger som gör mig glad och din personliga tuffa stil är en inspirationskälla för mig, du gör mig sugen på att skapa så fort jag ser något som du gjort!
Alex: Du har så sjukt bra smak och du har en touch som gör alla dina skapelser oemotståndliga! Jag vet att du inte scrappat så länge och du började strax innan mig och jag är glad att få följa med dig på din resa - om du uppdaterar din blogg så finns jag där ASAP!
EmmLa: Jag måste få skicka denna tillbaka till dig Emma! Jag älskar det du gör, alla utklippta eller stämplade detaljer, alla finurliga små dekorationer och användandet av oväntade saker och hela din stil gör mig stum av beundran!
Tack för att ni finns och scrappar!
Skicka era adresser till mig på: jennybemert(@)hotmail.com så kommer snart ett kort på posten!
Kramar!

2 kommentarer:

  1. Åhh! Gumman! Vilka fina ord! Sitter här o småmyser, alldeles varm inombords! :-) TACK vännen! Hade ingen aning om att du också var "nybörjare"! Helt sjukt! Du??? Börjat efter mig??? Helt otroligt! Du är ju så grym tjejen!

    Ska nu genast skicka min adress till dig!

    Kraaaaaam!

    SvaraRadera
  2. Wiiihaaa vad glad jag blir!! TACK! Mailar dig :)

    SvaraRadera