tisdag 16 juni 2009

Till min son!

Så stor min lilla pojk har blivit... redan 13 år och jag blev alldeles tårögd när jag tänkte på allt vi varit med om han och jag - vi har vår egen historia då vi levde bara han o jag i nästan 8 år - och jag skrev ett litet brev till honom om oss, min kärlek till honom och att jag alltid kommer finnas där för honom på hans väg mot vuxenlivet...


Jag mönsterklippte Jenni Bowlin-pappret och la det ovanpå enfärgad CS, på vissa ställen fastsatt med 3d-kuddar för lite djup och längs kanterna är papprena ihoplimmade, ena sidan av cardstocken mönsterklippte jag tillsammans med det mönstrade pappret för en lite roligare form! "Brevet" har jag skrivit ut på datorn och sedan har jag fäst Webster's underbara vellumpapper ovanpå och gjort en ram med pärlfloss. En hel massa pearlmaker och lite spets och blommor och blå pärlor! Siffran 13 kommer från ett October afternoon-papper.

Nu måste jag öppna ett scrap-paket och har massor idéer för det som är i det! Vi ses!

1 kommentar:

  1. Åh så mysig.. o så känslosam.. Älskar LOs som bär på mycket känslor! Det brukar lysa om dem lite extra! Fotot på din son är helt ljuvligt!

    Kram tjejen!

    SvaraRadera