söndag 7 juni 2009

Utmana dig själv!

Jag läste om den där utmaningen på The nook om att använda samma papper tills det tar slut, eller nåt i den stilen. Jag hade det fina CS:n med upphöjt mönster (vet inte vad det kallas, det vita) som jag gärna ville göra något med och sedan tog jag mina två lyckonummer 7 o 10 och dök ner i pappersbuntarna - nr 7 av cardstock och nr 10 av mönstrade papper = Det turkosa och Primas Makes me happy med två helt olika sidor. Sedan var det bara att köra igång!

Först blev det ett 15x15-kort med remsor av Primas papper och matchande dekorationer:


Sedan andra sidan av Primas papper på ett 15x10-kort:

Sedan blev det två helt olika tags:


Jag har ingen cardstock kvar men väl av det vita pappret och även det mönstrade så om man skulle ta 2 CS o 2 mönstrade skulle variationerna bli hur många som helst (med tanke på att de flesta mönstrade papper har två sidor!)
Det här var riktigt kul och satte verkligen igång inspirationen! Prova du med!
Kramis!

3 kommentarer:

 1. Så fina!!! Älskar färgerna! O cool du är som bara lottar fram papprena så där! :-D Själv sitter jag alltid o kan välja fram o tillbaka hur länge som helst! Har egentligen gjort alldeles för många fula köp o har nog en hel hög med papper som jag egentligen inte gillar speciellt mycket... du vet, såna som man alltid bara bläddrar förbi... :-)

  Kram på dig tjejen!

  SvaraRadera
 2. Vilken rolig utmaning och vad smart! Då samlar man inte på sig en massa spillbitar.

  SvaraRadera
 3. Så många söta kort och tags du gjort!! Och tack för alla söta kommentarer i min blogg :) Skinnblommorna du undrade över är av märket Maya Road, men vart jag fick tag på dem minns jag dock inte?!

  SvaraRadera