tisdag 9 juni 2009

Två kort..

Jag vet inte varför men jag har en typ av hat-kärlek till den här papperskollektionen från Prima, jag använder dem hela tiden men när jag tittar på dem tycker jag inte att de är speciellt "fina" men de inspirerar mig! Kul grej, faktiskt :D

Det här kortet ville jag få lite grabbigt, för det är ju till min stora kille som fyller om ett par dagar, så det blev svart o lila CS och hjärtpappret från Prima för jag älskar honom så!
Insidan blev så här:
På vä sida är då en ficka där jag ska lägga något han vill ha och något annat han blir glad av som han inte vet att han vill ha! På hö sida ska jag skriva något fint med samma vita penna som jag använt till prickarna! Tror ni han blir glad?!

Här är ett helt annat kort som jag gjorde "bara-för-att" och känner att jag måste göra fler! Blev så inspirerad av Ewonne's underbara kort - kan ju inte komma i närheten av hennes proffessionalitet, hon är ju helt fantastisk, titta HÄR!

Blev riktigt nöjd med detta, brun/turkos=favoritfärger (inte bara scrap utan på kläder/inredning :D)
Nu ska jag scrappa! Kanske kan klämma ur mig en LO eller två också (ska försöka snabbscrappa o.o), vi ses!

2 kommentarer:

  1. Vilka läckra kort!!!
    Tusen tack för din rara kommentar i min blogg ♥♥♥

    SvaraRadera
  2. Här har du en till som älskar brunt och turkost! Brun fondvägg, vit soffa med turkosa kuddar, stora turkosa vaser, turkos fondvägg i köket.. ja.. jag kan fortsätta så här.. :-) Men iställer säger jag - vilka härliga kort!!! Din lilla stora kille kommer säkert att bli jätte glad! :-)

    Kram på dig tjejen!

    SvaraRadera